jorshop

https://www.jorshop.nl/ voor al je refurbished devices

https://www.jorshop.nl/ heeft alles wat je zoekt, als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon voor een voordelige prijs. Wil je niet te veel betalen voor een telefoon, maar wel de kwaliteit die je gewend bent? Dan is een refurbished telefoon iets voor jou. Refurbished telefoons zijn devices die gerepareerd zijn met originele producten. Deze producten zijn van goedkoper dan een nieuwe, maar wel de kwaliteit die je gewend bent. Ze hebben Samsung en Apple telefoons en tablets. Ook hebben ze iMac’s. Ze hebben ook af en toe een nieuwe telefoon die je kan halen via de website van JorShop.

iPhones

Wat kan je allemaal kopen bij JorShop

Ze hebben telefoons van Samsung en Apple. De modellen die ze hebben zijn de allernieuwste tot aan de wat oudere. Ook hebben ze iMacs en Macbooks die gerepareerd zijn. Ook hebben ze accessoires zoals de welbekende Apple Watch en Airpods. Deze kan je meteen met je nieuwe telefoon bestellen. Ze hebben ook allerlei hoesjes te koop. Tot slot verkopen ze ook opladers die je extra kan bestellen. Deze krijg je namelijk al bij je telefoon er gratis bij. Wil je weten welke telefoons ze hebben. Neem dan een kijkje op de website van JorShop.

Personeel is erg vriendelijk

Het personeel van JorShop is erg vriendelijk. Ze werken hard voor je. Dit doen ze niet alleen in de winkel, maar ook online. Ze beantwoorden al je vragen serieus en met een duidelijk antwoordt.