Logo Telgefixt

De beste gsm reparatie bij Telgefixt

Is jouw gsm kapot? Dan is Telgefixt de plek voor je gsm reparatie. Telgefixt is een bedrijf die binnen een uurtje je telefoon weer helemaal de oude kan maken. Ze hebben verschillende merken die ze kunnen repareren. De merken die ze maken zijn: Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Sony en Motorola. Dit zijn tevens ook de meest voorkomende merken telefoons die er gebruikt worden in Nederland. Er zijn echter uitschieters die ze vaak terug zien komen. Dit zijn de iPhone 7, Samsung Galaxy S8 en de Huawei P20 lite.

iPhone reparatie

Waarom kiezen voor Telgefixt

Er zijn verschillende redenen dat je voor Telgefixt moet kiezen als reparateur. Ze zijn supersnel. Ze hebben je telefoon al binnen een uurtje weer helemaal de oude gemaakt. Is de kwaliteit van de reparaties uitstekend. Dit komt doordat ze alleen gebruik maken van originele onderdelen. De monteurs zijn goed opgeleid. Ze hebben veel cursussen gevolgd en ze hebben allemaal veel ervaring in het repareren van telefoons. Telgefixt is ook heel betrouwbaar. Ze geven je een duidelijke prijsopbouw en werken transparant. Er zijn geen verborgen kosten. Ook kun je de reparatie zien gebeuren voor je neus. Zo weet je zeker dat er niks geks gebeurd. Tot slot wordt er niks beschadigd als het gaat over bestanden. Alles wat je op je telefoon had staan qua foto’s, applicaties of muziek wordt allemaal bewaard.

Personeel werkt met veel plezier

Het personeel van Telgefixt werkt met gemotiveerd personeel. Ze werken hard en ze vinden het leuk om te doen. Hierdoor wordt jouw ervaring ook verbeterd.