LOGO

Tip voor een goede iPad reparatie in Eindhoven

Heb jij of je kinderen de iPad per ongeluk laten vallen en deze nu kapot? Dan ben je voor iPad reparatie Eindhoven bij The Repair House aan het juiste adres. Bij deze telefoons zaak werken deskundige monteurs die speciale training hebben gehad om telefoon en iPad reparaties van een hoogwaardige kwaliteit uit te voeren. 

reparatie-schade

Gebruik van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen 

De deskundige monteurs van The Repair House hebben al meer dan 5 jaar ervaring in het repareren van iPads, telefoons en laptops. Door de veel jaren ervaring die zij hebben opgedaan hebben zij erg veel kenni en ervaring betreft het repareren van telefoons en iPads. Er worden voor de reparaties die zij uitvoeren alleen hoogwaardige kwaliteits onderdelen gebruikt. Hierdoor staat het bedrijf ook garant voor de reparaties die zij uitvoeren en geven de klant daarom ook 12 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens een reparatie vervangen worden.Je kunt als klant daarom ook altijd terugkeren naar de winkel wanneer er na de reparatie nog iets mis is. 

Bij vragen kun je altijd bellen 

Wanneer je vragen hebt of behoefte hebt aan advies kun je altijd telefonisch contact met het bedrijf opnemen. Je zult dan door een van de deskundige monteurs te woord worden gestaan om de beste opties te bespreken voor jou reparatie. Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken dus je kunt altijd een bezoek brengen aan de winkel wanneer jou dit het beste uitkomt.