Wist u dat u uw rouwverwerking online kunt laten plaatsvinden?

Rouwverwerking is voor iedereen een persoonlijk proces. Er is niet een manier om te gaan met rouw. Iedereen heeft zijn eigen manier om hoe om te gaan met verlies en verdriet als er een dierbaar iemand is overleden. Zelf heb ik in een relatief korte periode een aantal dierbaren verloren. Voor de corona kon iedereen die een dierbare had verloren afscheid gaan nemen van die persoon. Of dat nu in een rouwcentrum of gewoon thuis is, je had de mogelijkheid. Nu met de corona is het helaas allemaal anders en is er vaak niet de mogelijkheid om afscheid te nemen van de overledene. Juist het afscheid nemen draagt bij aan een betere rouwverwerking en nu dat niet altijd meer mogelijk is, zie je steeds meer mensen die worstelen met een stukje rouwverwerking. Een vriendin zei mij laatst dat zij via rouwverwerking online hele goede resultaten heeft gezien bij mensen die erg veel moeite hadden met het verwerken van hun verdriet door het verlies van een dierbare persoon. Dit heeft mij wel aan het denken gezet, van sommige heb ik afscheid kunnen nemen maar van een paar ook niet en ik merk dat ik daar last van heb. Rouwverwerking online zou mij misschien kunnen helpen om het verdriet een plekje te geven. Met dat in mijn achterhoofd ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden voor rouwverwerking online. Het hoefde dus niet perse in de buurt te zijn omdat het online gaat. Dit maakte het makkelijker om een site, die rouwverwerking online biedt, te kiezen. De site die mij het meeste aansprak om eventueel informatie over rouwverwerking online te gaan opvragen was de site rouwverwerkingonline.nl. Deze site heb ik aangeschreven met mijn specifieke vragen met betrekking tot het stukje rouwverwerking online. De informatie die ik terugkreeg sprak mij erg aan. Na er een nachtje over te hebben geslapen, heb ik besloten om mij op te geven voor rouwverwerking online. Denk dat het mij enorm gaat helpen in mijn verwerking van het verdriet. Met behulp van deze site durf ik de stap nu te zetten omdat alles aan deze site enorm veel vertrouwen en respect uitstraalt. Dit is de site waar u zijn moet als rouw verdriet een plekje wilt geven.

Rouwverwerking online geeft de mogelijkheid om online verdriet te verwerken

Deze site is echt de oplossing voor degenen die erg last hebben van het rouwverwerkingsverdriet en er nergens mee terecht kunnen. Deze site heeft mij erg goed geholpen om al het oude zeer van een verloren dierbare een plekje te kunnen geven. Zonder deze site zou ik nu nog worstelen met een hoop verdriet.

Ik voel mij veel beter

Dankzij de site rouwverwerkingonline.nl, heb ik een stuk oud verdriet met betrekking tot het overlijden van een aantal mij dierbare mensen, een plekje kunnen geven. Ben dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij heel integer te werk gaan
  • Zij mijn vragen netjes en uiterst betrokken hebben beantwoord
  • Ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de geleverde dienst

Overweegt u om deel te gaan nemen aan rouwverwerking online dan kan ik u deze site zeer zeker aanbevelen.