Vloerlamp

Iedereen heeft wel een vloerlamp in huis. Het is de perfecte lamp voor in je huis. Het zorgt voor veel licht en het kost bijna geen ruimte. Of nou ja een vloerlamp is op zich best groot alleen toch kost het bijna geen ruimte. Dit is omdat je een vloerlamp nooit midden in je woonkamer neerzet. Je zet de lamp meestal in de hoek neer. Naast de bank of naast een stoel. Een ander voordeel wat hieraan zit is dat je daardoor goed licht heb je als je op de bank wat wil lezen in de ochtend of avond. Sommige mensen vinden een booglamp fijner want dit licht komt iets verder dan alleen de hoek.

Stijlen lampen

Je hebt veel verschillende soorten lampen maar niet elke lamp staat goed in elk interieur. Wanneer je een wat verouderde inrichting hebt is het meestal niet mooi om hier een industriële vloerlamp neer te zetten. Het is soms lastig uitkiezen wat nou precies goed bij je inrichting past. Er is nou eenmaal zo enorm veel keuze. Wanneer je geen inspiratie hebt is het misschien een goed idee om een lampenhuis te bezoeken. Hier staan heel veel verschillende soorten lampen en dan zie je ze ook gelijk in het echt. Op het internet is het vaak lastig te zien hoe hij er in je huis zal uitzien.

Lampen snufjes

We worden enorm lui met alle technische snufjes maar wie houdt er nou niet van? Tegenwoordig kun je met spraakherkenning je lampen aan doen. Dit is mogelijk met spraakherkenningssystemen zoals Alexa en Siri. Je vraagt dan simpelweg of ze de lampen aan kunnen doen en voilà. Deze lampen moeten natuurlijk wel aangesloten zitten op het systeem. Je kan helaas niet tegen een lamp met een knopje zeggen lampen aan. Dan gebeurd er helaas niks…