Op zoek naar een origineel cadeau? Denk eens aan een pen

Het is vaak lastig om nog originele cadeaus te bedenken, zeker als je mensen al wat langer kent en al veel dingen gegeven hebt. Als je daar weer eens last van hebt zou je een keer kunnen kiezen om iemand een mooie, luxe pen cadeau te geven. Er zijn verschillende luxe pen merken in verschillende prijsklassen. Ook kan je bijvoorbeeld een set geven van meerdere pennen in een mooie lederen hoes. Dan heb je echt een origineel topcadeau! Ook is het leuk om te geven bij speciale gelegenheden waarbij iets getekend moet worden zoals de overdracht van een huis, een diploma of een samenlevingscontract of een huwelijk.

De klassieker die iedereen kent

Ben je op zoek naar een leuk cadeau dat iedereen herkent? Dan kan je er voor kiezen om een parker pen cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie parker fountain pen. Dit zeer bekende merk is al ruim honderd jaar een belangrijke speler op de markt van luxe pennen. Zij hebben veel verschillende modellen en ook kan je kiezen uit vulpennen en balpennen. Je kan dus precies de uitstraling die je wil hebben cadeau geven. Ook zijn er veel verschillende prijsklassen. Verder kan je ook allerlei accessoires uitkiezen als extra vullingen en mooie hoezen.

Andere leuke cadeaus

Hoewel het soms wat lastig is om een leuk cadeau te bedenken is het bijna altijd wel leuk om iets te geven wat je hebt laten personaliseren. Dat kan bijvoorbeeld een gegraveerde pen zijn, een bedrukte trui maar ook bijvoorbeeld een set gegraveerde glazen met bijvoorbeeld een mooie karaf. 

Je kan er ook voor kiezen om juist geen spullen te geven maar een ervaring. Ook daar zijn erg originele opties in. Je kan bijvoorbeeld een keer kaartjes voor een theatervoorstelling als cadeau geven. Als je een wat groter budget hebt is iets als skydiven ook heel gaaf natuurlijk.

Besteed ook aandacht aan de verpakking

Als je een leuk, origineel cadeau hebt weten te bedenken is het ook belangrijk om aan de verpakking te denken. Een mooie persoonlijke touch hierbij kan een handgeschreven kaartje zijn. Als je een handgeschreven kaartje toevoegt aan je cadeau laat dit zien dat je echt moeite hebt gestoken in het uitzoeken van je cadeau. Dat zorgt ervoor dat degene die het cadeau ontvangt het extra waardeert. 

Ook met het cadeaupapier kan je extra waarde toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor wat luxer cadeaupapier. Dit hoeft niet altijd duur te zijn, je kan het bijvoorbeeld via internet bestellen. Ook een mooie strik staat erg leuk op het cadeau.

Geld besparen op cadeaus

Verjaardagen kunnen erg duur zijn. Zeker in de dure maand december is het goed om ook op het budget te letten. Dat is natuurlijk een stuk makkelijker gezegd dan gedaan, want als je in de winkel staat zijn dingen toch altijd wel erg leuk. Daarom hier wat tips om op je budget te letten als je aan het shoppen bent voor je inkopen rondom de feestdagen.

  • Koop ze van tevoren. Vlak voor de feestdagen zijn dingen vaak duurder. Koop het daarom bijvoorbeeld al in oktober.
  • Kijk op veilingsites. Daar zijn vaak nieuwe dingen te vinden voor een stuk lagere prijs.