sandbox coin kopen

sandbox coin kopen

De Sandbox coin (SAND) is een vrij nieuwe crypto die gebaseerd is op een omgeving voor virtuele werelden. Hierbij is de Ethereum blockchain de basis. Dat betekent dat er voor vroege instappers nog behoorlijk wat te verdienen valt, als ze op het juiste moment instappen. Er is natuurlijk altijd het gevaar dat deze crypto flopt, en dan wordt je investering waardeloos. Bij deze crypto, die nauw verbonden is aan een game, is dit gevaar groter dan anders.  Maar wat is SAND precies, hoe kan je de Sandbox coin kopen en is het verstandig de Sandbox coin te kopen?

Principes achter SAND

SAND is bedoeld om spelers de gelegenheid te geven om een  game op een virtuele plek te hosten. Je kan SAND zien als een hosting platform voor game omgevingen, waarbij een groep spelers een van de honderdduizenden LANDS gebruikt om een spelwereld te bouwen. Er zijn zo’n 3 miljard SAND eenheden. Dit zullen er ook nooit meer worden, wat dat betreft is de crypto beschermd tegen inflatie. De principes achter deze crypto zijn dus solide.

sandbox coin kopen

Sandbox coin kopen speculatieve investering

Maar de vraag is natuurlijk, hoe populair de crypto gaat worden. Als niemand deze verzameling van virtuele werelden gaat gebruiken, heb je nog steeds weinig aan SAND.  Aan de andere kant, als SAND erg populair gaat worden, zal de crypto als een raket de lucht in schieten. Een erg speculatieve investering dus, waarmee je zowel erg rijk, als erg arm, kan worden.

Een voorbeeldje: de virtuele wereld Second Life heeft een enorme inflatie doorgemaakt, waardoor de Linden Dollar, ooit ongeveer tien cent waard, nu nog maar een fractie van een cent waard is. Aan de andere kant zit er een cap zowel aan LAND als aan SAND, dus zolang het platform in gebruik blijft en populair blijft, zal de inflatie meevallen.

Sandbox coin kopen, hoe doe je dat?

De SAND coin is te koop op diverse crypto beurzen, waaronder Binance. Wil je een stap voor stap handleiding hoe je SAND koopt? Raadpleeg dan het artikel Sandbox coin kopen. Op dit artikel van Bankr vind je alles wat je nodig hebt om een carrière als onroerend goed magnaat in de wereld van Sandbox te beginnen.