Palletwikkelmachine

Palletwikkelmachine een goede investering?

Dat is een goede vraag! Een palletwikkelmachine zorgt voor een snellere productie en je kunt efficiënter verpakkingen klaarmaken voor transport of opslag. De scheelt je tijd en kosten. Hierdoor kan je meer bezig zijn met ondernemen en zorgen voor veilig transport. Er zijn diverse soorten palletwikkelmachines. Het is daarom van belang om goed inzichtelijk te hebben welk product je wilt wikkelen. Zo heb je een draaitafel, draaiarm en gordijn palletwikkelmachines. Als je jezelf afvraagt of het dan een goede investering is? Dat lijkt me wel!

Palletwikkelmachine

Advies voor de juiste palletwikkelmachine.

Er zijn meerdere aanbieders die jouw productielijn kunnen voorzien van een kwalitatieve palletwikkelmachine. Het is daarom aan te raden om meerdere gesprekken aan te gaan. Zo kom je er beter achter welk bedrijf het beste bij jouw onderneming past. Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om de volgende vragen te stellen:

  • Welke dozen kan ik verpakken?
  • Levensduur van een palletwikkelmachine?
  • Kunnen wij specifieke wensen doorvoeren?
  • Garanties?
  • Is er een montage team nodig?
  • Welke soorten wikkelfolie kan ik gebruiken?

Door hier duidelijke antwoorden op te krijgen weet je precies waar je aan te bent en zorg je ervoor dat je een langere samenwerking aangaat. 

Wikkelfolie

Er zijn diverse soorten wikkelfolie. Daarnaast heb je 4 uitvoeringen voor verwerking van wikkelfolie. Zo kan je kiezen uit wikkelfolie met 100% rek tot 300% rek. Aangezien elk product een andere rek nodig heeft is het van belang dat je palletwikkelmachine dit kan en dat je jezelf hierover laat adviseren.