mijnhost

Klik hier http://www.profnews.nl/verdien-een-inkomen-met-een-eigen-blog/ voor een goede manier op jouw website te maken

Ben je op zoek naar een voordelige manier om jouw eigen blog of website te maken? Klik hier op deze link om door te worden verwezen naar de website van WordPress. 

wordpress-hosting

Het zorgvuldig kiezen van een domeinnaam 

Voordat je begint met het ontwerpen van jouw website moet je op een zorgvuldige manier jouw domeinnaam kiezen. Dit is de naam van jouw website of blog waarop je gevonden kan worden.  De meeste Nederlandse domeinnamen hebben .nl om een vertrouwd gevoel op te wekken. 

Het kiezen van een hoster

Naast het kiezen van een domeinnaam moet je ook een webhosting hebben. Met hosting is jouw blog of website bereikbaar op het internet. WordPress hosting is en hosten in Nederland die een aantal voor en nadelen heeft. De hosting bevindt zich in Nederland en de installatie is vaak erg gemakkelijk. 

Kies een passend thema 

Je hoeft tegenwoordig geen ontwerpen meer in te huren voor het maken van een blog of website. Je kunt gemakkelijk een thema kiezen die zowel jouw aanspreekt en gericht is op jouw doelgroep. De WordPress thema’s kosten tussen de 25 en 75 euro.

De beveiligen van je website of blog 

Een beveiliging is saai werk maar van essentieel belang.  WordPress is namelijk een open source software. Dit heet ook zijn voor en nadelen. Het houd in dat iedereen de broncode weet en themes en plugins wel eens malware bevatten. Je moet daarom ook altijd op je hoede zijn voor potentiële veiligheidslekken. Spreekt jou dit nu aan? Klik hier dan om door te worden verwezen naar de website van WordPress.