Logo-Shiraz

Een mooie kantoorinrichting voor jouw bedrijf

Wil je meer rust tijdens het werken? Dan kan een kantoorinrichting van Shiraz de oplossing zijn. Shiraz is een bedrijf die designmeubels verkoopt voor een voordelige prijs. Naast meubels te verkopen kunnen ze ook jouw hele kantoor inrichten. Ze kunnen samen met jou om de tafel gaan om te kijken wat je wensen zijn voor jouw bedrijf. Wil je bijvoorbeeld een vergaderzaal of een plek om je klanten te kunnen ontvangen of allebei? Dit kan allemaal. Shiraz heeft alle artikelen hiervoor. Op de website van Shiraz kan je zien wie je voor gingen en hoe hun kantoor er nu uitziet. Dus wil je een mooi opgeruimd kantoor met alles erop en eraan? Dan is Shiraz het bedrijf die je nodig hebt.

Erg goed personeel

In de showroom van Shiraz werken mensen die jou goed kunnen helpen met het vinden van de perfecte meubels voor in jouw kantoor. Ook kan je samen met de mensen van Shiraz je volledige kantoor opnieuw designen. Het personeel is niet opdringerig en kan je veel vertellen over de artikelen en de mogelijkheden over de artikelen. Ook kan je samen met dit personeel je eigen vergadertafel of receptiebalie samenstellen. 

kantoormeubilair

Levering door heel Nederland

Shiraz heeft een supersnelle levering. Ze leveren door heel Nederland. Ze pakken alles mooi in. Dit doen ze met goed materiaal. Als je iets besteld op de website is het binnen een paar weken binnen. Voor vragen kom langs in de showroom of neem telefonisch contact op.