Luchtfilter

Een goede luchtfilter aanschaffen doe jij hier!

luchtfilterToen mijn baas mij vroeg om voor hem uit te zoeken waar hij het beste een luchtfilter aan kon gaan schaffen. Eigenlijk had ik geen flauw idee waar ik moest beginnen met zoeken, dus daarom ben ik bij collega’s gaan vragen of iemand een goede tip had voor mij. Meerdere keren werd het bedrijf Euro manchetten & compensatoren genoemd. Om die reden ben ik een kijkje gaan nemen op hun website. Hier vond ik veel informatie over wat zij allemaal te bieden hebben. Toch had ik nog wel een aantal vragen en daarom heb ik toen contact opgenomen. Op mijn mail werd onwijs snel gereageerd en alles werd uitgebreid beantwoord.

De luchtfilter die wij wilden

luchtfilter

Nadat ik deze antwoorden over de luchtfilter terughad, ben ik dit voorstel aan mijn baas voor gaan leggen. Ik was erg benieuwd hoe hij erover dacht om het hele systeem bij deze partij aan te schaffen. Gelukkig was hij zeer positief en daarom heb ik een paar dagen later een offerte aangevraagd. Deze kreeg ik net zo snel terug als de mail, dus lang wachten hebben wij gelukkig niet hoeven te doen. Toen wij onze order geplaatst hadden, vond ik het onwijs fijn dat ik te horen kreeg hoe lang het ongeveer zou gaan duren voor wij deze geleverd kregen. Daardoor wist ik precies waar ik aan toe was en heb ik ook mijn leidinggevende hiervan op de hoogte kunnen stellen.

Een nieuw begin

Inmiddels hebben wij onze nieuwe luchtfilter voor op kantoor gekregen en daar is iedereen onwijs blij mee. Ik merk zelf ook echt dat de luchtkwaliteit veel beter is dan hiervoor en dat werkt erg prettig. Voorheen had ik nog wel eens last van hoofdpijn in de middag, maar dat is nu verleden tijd. Echt een aanrader om zoiets aan te schaffen voor op jouw werkplek!