Breng je onderneming naar de top via een ondernemerscoach

Als ondernemer heb je verschillende vaardigheden nodig om je onderneming te managen en om je onderneming naar de top te brengen. Stagnatie is achteruitgang, dus een tevreden houding is in feite niet iets dat je moet kweken als ondernemer. Daarom is het zijn van eigen baas niet altijd even prettig, omdat je nooit echt van de vooruitgang kunt genieten. Zodra het goed gaat, dan moet je bezig om ervoor te zorgen dat het goed blijft gaan en daarna wordt dat de nieuwe standaard. Vanuit daar moet je dan weer zorgen dat beter gaat. Uiteraard kun je prima genieten van een positieve flow binnen je onderneming. Maar je moet wel waken voor gemakzucht. Om te kunnen blijven profiteren van die flow moet je blijven innoveren. De markt verandert constant en je moet dus blijven ontwikkelen. Daardoor kom je met je onderneming in verschillende fases terecht waar je weer specifieke vaardigheden voor nodig hebt. Als je net begint moet je met andere dingen rekening houden dan wanneer je gaat uitbreiden en personeel in dienst neemt. Om jezelf door al die verschillende fases te navigeren, kun je wel wat hulp gebruiken. Hiervoor kun je dan ook een ondernemerscoach inschakelen. Het werk kan je ook tegen gaan staan en het kan ook gebeuren dat je ontzettend je best doet, maar toch achteruit lijkt te gaan. Het is dan soms lastig om de vinger op de zere plek te leggen. Dat komt voor een deel vaak door het feit dat je zelf midden in de problematische situatie staat. Door deze nabijheid, kun je de problemen niet zien. Een ondernemerscoach komt per definitie van buiten en kan vanuit deze buitenstaanderspositie vaak meer zien dan jij. Tevens komt de ondernemerscoach uiteraard kijken met een achtergrond aan kennis en inzichten die relevant zijn voor ondernemers. Daar kun jij dan je voordeel mee doen. Je ontdekt zo dingen in jezelf waar je misschien helemaal geen weet van had. Een ondernemerscoach kan daardoor af en toe confronterend zijn, maar het zijn vaak confrontaties die nodig zijn om je wakker te schudden. Daardoor kun je met een heldere blik verder. Soms leidt dat er toe dat je het roer helemaal omgooit en vervolgens ook weer plezier krijgt in wat je doet. Het is van te voren uiteraard lastig te zeggen wat een ondernemerscoach precies voor jou kan betekenen, want iedere ondernemer vertrekt altijd vanuit zijn of haar eigen persoonlijke situatie.

Ontdek meer over de ondernemerscoach via dereuscoaching.nl

Als je meer wilt weten over de ondernemerscoach Jan de Reus en wat hij zoal voor jou kan betekenen, dan kun je terecht op de website van dereuscoaching.nl. Hier vind je meer informatie over de aanpak van deze ondernemerscoach. Tevens vind je op de site enkele voorbeelden van problemen waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen en waar jij misschien ook mee te maken hebt. Als je in zee gaat met deze coach dan kun je de volgende resultaten verwachten:

  • Krachtiger gevoel
  • Meer zelfvertrouwen
  • Nieuwe perspectieven en inzichten

Neem contact op met Jan de Reus

Als je gebruik wilt maken van de diensten van Jan de Reus, dan kun je uiteraard gerust even contact opnemen met deze coach. Op de site vind je de nodige contactgegevens.