Wing Chair kopen? Kijk bij Bendic!

Een wing chair staat ook wel bekend als een oorfauteuil. Deze fauteuils zorgen ervoor dat u een beetje ingepakt zit. Het is te vergelijken met een cocon, doordat de bovenkant van de fauteuils zijn gevouwen.Vandaar ook de andere naam met wings, omdat het lijkt alsof de verbreding aan beide kanten vleugels zijn.

De wing chair fauteuils zorgen voor een goed zitcomfort. De rugleuning zorgt voor optimale ontspanning omdat hij over de hele lengte van uw rug loopt. Doordat deze rugleuning zo gemaakt is, worden de rug, nek en het hoofd ondersteunt. Daar wordt bij Bendic International erg op gelet.

De verschillende uitvoeringen

De collectie van Bendic bestaat uit veel verschillende wing chair fauteuils. Ze worden zowel in het leer en in het stof geleverd. De lederen fauteuils zijn van een hoge kwaliteit gemaakt, namelijk de volnerf rund- of schapenleer. De fauteuils worden met de hand gemaakt en het is ook nog eens mogelijk om deze wing chairs op maat te maken.

In de fauteuils zijn verschillende klassieke en landelijke kenmerken terug te vinden, maar ze zijn ook aan te passen in de kleuren. Hiervoor zijn er op de site standaardkleuren te vinden, en u kunt zelf kijken in de winkel of de kleur en de uitstraling van de wing chair bij u thuis in het interieur past.

Welke stijlen zijn er?

De meeste meubelen van Bendic zijn van de Engelse en de klassieke stijl. Gelukkig hebben ze niet alleen maar deze stijlen, maar ook nog een industriële. Dus mochten de luxe en elegante meubelen net niet in uw interieur passen, dan is het ook nog mogelijk om een wat robuustere en zwaardere uitstraling te nemen.

Deze robuuste fauteuils zijn voornamelijk in het leer te verkrijgen en de donkere bekleding van deze fauteuils kunnen het beste gepaard gaan met eikenhouten meubels. Ook deze zijn in de collectie van Bendic te vinden.