Laadpaal

Waarom is een laadpaal bij jouw bedrijf onmisbaar geworden?

Zit je ook wel eens te denken aan de toekomst van vervoer binnen je bedrijf? Met de snelle opkomst van elektrische auto’s kun je er bijna niet omheen: de installatie van een Laadpaal bedrijf. Maar waar begin je en wat zijn precies de voordelen voor jou en je medewerkers? Ik duik graag met jullie in dit onderwerp, omdat ik zelf recentelijk deze weg heb bewandeld. Laten we eens kijken hoe het proces verliep en waarom een samenwerking met Orange Charging zo’n gamechanger was.

De zoektocht naar het juiste laadpaal bedrijf

Toen we besloten dat het tijd was voor laadpalen op ons kantoor, stonden we voor een berg aan keuzes. Welk merk, welke capaciteit, maar vooral: welk bedrijf kon ons hiermee helpen? De selectiecriteria waren divers: duurzaamheid, kostenbesparing en gebruiksgemak leidden onze beslissing. Na veel onderzoeken kwamen we uit bij Orange Charging; zij boden precies wat wij nodig hadden.

Het belang van locatie en capaciteit

Eén ding leerden we snel: de locatie en capaciteit van de laadpalen zijn cruciaal. Je wilt immers geen bottleneck creëren in je parkeergelegenheid. Samenspraak met experts hielp ons bepalen hoeveel palen optimaal waren voor onze situatie nu én gericht op groei in elektromobiliteit in de toekomst.

Bijkomende voordelen voor het personeel

Niet alleen draagt een eigen laadsysteem bij aan het milieu door stimulering van elektrisch rijden onder werknemers; het biedt ook significant financieel voordeel. Personeelsleden besparen op brandstofkosten – win-win! Bovendien verbeterden onze arbeidsvoorwaarden indirect door deze toevoeging aan onze faciliteiten.

Hoe zorg je voor acceptatie binnen het bedrijf?

Invoeren van zoiets nieuws vraagt om duidelijke communicatie richting alle stakeholders. Belangrijk is iedereens mening te waarderen en serieus te nemen – ja, inclusief die sceptische collega’s die vasthangen aan hun dieselauto’s! Een informatiesessie over voordelen hielp enorm met acceptatie binnen ons team.

Weetjes over Orange Charging als signaal naar vergroening

Tegenwoordig zien klanten graag dat ook jouw bedrijfsvoering elementenen bevat die aansluiten bij duurzamer leven – zoals elektrisch laden mogelijk maken via Orange Charging spreekt volumes! Het ondersteunt niet alleen groene initiatieven maar laat zien dat innovatieve technologieën geïntegreerd worden in elk aspect van zakendoen tegenwoordig. Kort gezegd heeft investeren hierin niet alleen praktische benefits qua dagdagelijkse logistiek; 't reflecteert eveneens een moderne visie richting buitenwereld & potentiele cliënten. Wie had gedacht dat simpelweg koppelen aan betrouwbare partners zoals Orange kan leiden tot zo'n brede impact? Als beginner zag ik ertegenop om me hierin te verdiepen maar na ervaring zie ik nu talloze pluspunten!


Laadpaal