raamstickers bestellen

Raamstickers bestellen: hier moet je op letten

Nog altijd zijn raamstickers onmisbaar als je een winkel hebt of een ander bedrijf waarvan je graag wil dat mensen het kunnen herkennen vanaf de straat. Raamstickers bestellen doe je tegenwoordig gemakkelijk online. Ben jij benieuwd of dit een goed idee is voor jouw zaak? Of wil je misschien gewoon de ramen thuis wat opfleuren? Dit zijn de mogelijkheden

Transparant of niet

Een raam is natuurlijk in eerste instantie bedoeld om zonlicht door te laten. Een raam volledig afplakken met een sticker waar geen licht doorheen komt is dus niet altijd aan te raden. Gelukkig zijn er versies die deels transparant zijn. Het fijne daarvan is dat ze dus wel licht doorlaten ook al heb je een patroon op het raam zitten. Wanneer je raampartij niet zo groot is dan is dit wel aan te raden.

raamstickers bestellen

Bescherming tegen de zon

Wordt het bij jullie binnen bloedheet in de zomer? Of heb je telkens die vervelende zon op je beeldscherm tijdens bepaalde momenten op de dag? Ook dan kan een raamsticker de oplossing zijn. Er zijn namelijk versies die UV-werend zijn. Dat wil zeggen dat ze zonlicht weerkaatsen in plaats van absorberen. Zo blijft het dus iets koeler in de ruimte en kun je gewoon je beeldscherm zien, ook als de zon op de ramen staat. 

Stickers ter promotie

Het fijne van stickers op maat is dat je ook zelf een ontwerp kunt kiezen. Je zou dus een raamsticker kunnen maken met het logo van je bedrijf. Zo ben je direct herkenbaar voor je klanten!