lichtsensor

LED gevelreclame eisen

Is LED gevelreclame interessant voor u? Dat ligt er geheel aan wat u er mee wilt bereiken en waar u het gaat ophangen.

Laten we vooropstellen dat het vaak nodig is om een vergunning te hebben voor led gevelreclame. Gemeenten willen niet dat mensen te pas en te onpas led gevelreclame ophangen omdat het ook nog al eens lichtvervuiling veroorzaakt. Dit is niet alleen vervelend voor omwonenden of passanten maar ook voor vogels/dieren in de omgeving. Daarom is led gevelreclame aan strikte regels gebonden. Om lichtvervuiling tegen te gaan kunt u instellen dat het scherm ’s nachts minder fel komt te staan of er zelfs een lichtsensor aan koppelen die meet hoe donker het buiten is en daar wordt dan de lichtsterkte van de led gevelreclame op aangepast.

Zorg dus dat u beslagen ten eis komt en lees u goed in wat wel en niet kan. Een bedrijf dat u hier goed mee kan helpen is www.Leddisplayexpert.nl

Laat u niet afschrikken door een vergunningaanvraag. Het is niet heel veel werk als u het maar goed doet.

U kan dan in de toekomst heel veel profijt hebben van led gevelreclame. Het is namelijk een echte eyecatcher. Het zal de aandacht trekken en dus ook potentiële kopers van uw producten.

Zo’n led scherm is in vele afmetingen te verkrijgen. Het kan op plaatjes te vertonen maar u kan de led gevelreclame ook gewoon uitrusten als een LED lichtkrant. Deze zijn vaak in 1 kleur uitgevoerd en hier kan u alleen tekst op kwijt. Het voordeel is wel dat deze led lichtkranten een stuk goedkoper zijn dan led videowalls.

Let er in ieder geval op dat u een semi outdoor of een outdoor led scherm aanschaft. Hierdoor bent u verzekert van een hoge lichtsterkte die u nodig heeft als het overdag zonnig is.