Luchtfotografie

Drone fotografie, wat een goed idee

Drone fotografie, je hoort er steeds meer over maar is het nu eigenlijk? De naam zegt het eigenlijk al, met drone fotografie worden foto’s gemaakt met behulp van een drone. Een drone is een onbemand luchtvaartuig wat vanaf de grond wordt bestuurd. Een drone wordt ook wel een UAV genoemd en valt onder de zogenaamde multicopters. Dit omdat een drone altijd over meerdere propellors beschikt.

Drone fotografie

Drone fotografie ook beschikbaar voor civiele doeleinden

Vroeger werden drones alleen gebruikt voor militaire doeleinden maar inmiddels zijn ze ook voor particulieren verkrijgbaar. Een goede drone kost echter nog steeds een boek geld en het vergt ook de nodige oefening om er mee te kunnen vliegen. Wanneer onder de drone een camera gehangen wordt, kunnen vanuit de lucht foto’s gemaakt worden. Dit levert originele beelden op vanuit een uniek perspectief. Een goede drone piloot is echter nog geen goede drone fotograaf. Ook dat is een vak apart.

Dronepoint Nederland

Voor de mooiste foto’s kies je een professioneel fotograaf

Heb je interesse in drone fotografie? Zoek dan een professioneel fotograaf. Een fotograaf heeft altijd de kennis en ervaring op fotografisch gebied en kan daarom beter timen. DronePoint Nederland is bijvoorbeeld van een professionele fotograaf die ook met drones werkt om zo een uniek aanbod aan te bieden. Kies je voor deze fotograaf van ben je verzekerd van mooie beelden. Of je nu drone fotografie wilt inzetten voor je bruiloft of juist bedrijfsmatig om je bedrijf op een mooie manier te fotograferen voor bijvoorbeeld een website. Naast foto’s kun je met een drone ook bewegende beelden maken. Leuk voor een bedrijfsfilm of bijvoorbeeld een overzichts video van een evenement. Er zijn wel verschillende regels wat betreft het vliegen met drones. Een professionele drone piloot is hiervan op de hoogte en zal zich hier aan houden.