Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing compleet verzorgd door Gebr. Vermeer Industrial Movements

Heb jij hulp nodig bij je bedrijfsverhuizing? Of nu gaat om intern machinetransport of een complete verhuizing van een machinepark of fabriek, dit Gebr. Vermeer neemt jouw zorgen uit handen. Zoals de naam al zegt, is Gebr. Vermeer Industrial Movements compleet gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen.

BedrijfsverhuizingBedrijfsverhuizing snel uitgevoerd

Wij hebben afgelopen zomer ons complete machinepark verhuisd en hiervoor dit bedrijf uit Tilburg ingeschakeld. Ik zag behoorlijk tegen de bedrijfsverhuizing op want het is toch een heel gebeuren. Gelukkig kwam ik al snel terecht op de website van Gebr. Vermeer en heb ik geïnformeerd naar de mogelijkheden. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en al snel konden we een afspraak maken waarin ik mijn wensen en eisen kenbaar kon maken.

Al snel werd mij duidelijk dat dit bedrijf alles in huis heeft voor een veilige bedrijfsverhuizing. Niet alleen ervaren mensen maar ook voldoende verhuismaterieel. Denk bijvoorbeeld aan kraanwagens, heftrucks, hijsportalen en zelfs diepladers voor groot transport. Zo kunnen ze nagenoeg iedere verhuizing snel uitvoeren! Tevens kunnen ze zorgen voor machine opslag, voor de langere dan wel korte termijn.

Bedrijfsverhuizing Heel tevreden over Gebr. Vermeer

Al snel hadden we een compleet beeld van de verhuizing en Gebr. Vermeer had een helder tijdschema gemaakt. Ik moet zeggen dat de bedrijfsverhuizing erg snel en soepel is verlopen. Ze hebben zich erg goed aan de afspraken gehouden en ik vond het fijn dat ik een vast contactpersoon had gedurende de verhuizing. Hierdoor konden we altijd snel schakelen. Daarnaast houdt dit bedrijf ook rekening met de kosten zodat je zo voordelig mogelijk uitkomt.

Ben jij benieuwd of dit bedrijf jouw ook kan helpen met een bedrijfsverhuizing? Neem eens een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact op. De kans is namelijk groot dat zij je uit de brand kunnen helpen. Ook wanneer het om een internationale verhuizing kunnen zij bijvoorbeeld zeevracht verzorgen.