Accountmanager worden

Als accountmanager zie je kansen en zorg je ervoor dat je bedrijf en jij kunnen groeien op de markt. Je denkt mee met je klanten en kijkt hoe je die het beste van dienst kan zijn. Accountmanager wordt je niet zomaar, dat word je door een opleiding te volgen waar je leert wat je moet doen en hoe dit op de meest efficiënte manier gedaan kan worden. Deze opleiding volg je via Fabius, de opleider op het gebied van boekhouden en administratieve beroepen.

Inhoud accountmanager opleiding

Tijdens de account manager opleiding leer je hoe het is om aan de slag te gaan in de branche van de commerciële industrie. Je bent hier onder andere bezig met hoe je je klantrelaties onderhoudt, wat klantgericht werken inhoudt, op welke manieren je service verleent aan je klanten en welke wetten hieraan verbonden zijn. Daarbij leer je tijdens de opleiding ook hoe je nieuwe klanten genereert en je bestaande klanten behoudt, hoe je je netwerk uitbreidt en hoe je samenwerkt met andere afdelingen binnen het bedrijf. De opleiding Accountmanager van Fabius zorgt ervoor dat je op elk aspect waar je mee te maken krijgt als accountmanager voorbereid bent en weet wat je moet doen.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Wil je zelf kunnen onderhandelen, overtuigen, aftersales behouden en rapportages maken, zodat de marketing en sales in je bedrijf alsmaar verbeteren? Dan kun je de opleiding Accountmanager volgen zoals jij dat wilt. De opleiding duurt 45 weken waarvan je maar één dag per week een paar uurtjes les hebt. Hierdoor kun je je opleiding met werk combineren en de lesstof meteen in de praktijk gebruiken. Je kunt zelf bepalen op welke dag en of je ’s ochtends of ’s avonds les hebt. De opleiding kan starten op het moment dat het jou uitkomt en omdat Fabius meer dan 50 locaties heeft verspreid door het hele land, is er altijd wel een locatie in de buurt. Word een perfect ingelichte accountmanager die jouw onderneming naar een hoger niveau brengt.